UNIMOG

UNIMOG je kratica sa njemačkog jezika: UNIversal-MOtorGerät (univerzalno motorno vozilo  ili universal-power-unit ili universal motorized vehicle).
Od 1950./1951. godine pod imenom i vlasništvom Daimler-Benza

Kontakt

Agro-grom d.o.o.
Samobor, Perkovčeva 88
Tel. 00385 1 3366 179
Fax. 00385 1 3364 606
Zastupanje, prodaje, servisiranje, rezervni dijelovi, savjetovanje
special_segment_all_branches_newunimog_multimedia_wallpaper_uhe_civil_protection_r2_715x230_04-2013

Novi Unimog U-4023 / U 5023

Čovjek može doći do prekretnice. Ili novi postavi. Novi Unimog za sve terene.

Šljunak, snijeg, pijesak, blatne ceste, Unimog uvijek može naći način. Koristeći optimiziranu tehnologiju, novi all-terrain Unimog je majstor za gotovo svaki izazov.Pogon na sve kotače i ekstremna torzija pružaju snažnu prednost na neravnom terenu, Unimog uzima svoje posade, materijale i teška oruđa na čak udaljene lokacije. Njegove dokazane prednosti u  izgradnji nove generacije: Novi Unimog U-4023 / U 5023 je dodatna prekretnica u svojih 60 godina razvoja terenskih  komunalnihvozila.

To dovoljno govori o novom visokoprohodnom Unimogu:

Jedinstveni koncept vozila: Portalne osovine, pogon na sve kotače, diferencijalne brave na obje osovine i okvir vozila mogu biti izuzetno uvijajući što omogućava  Unimogu samo napredovanje. Novi sustav za nadzor tlaka u gumama tirecontrol plus nudi praktične postavke i još više podrške na terenu. Baš kao što je jednostavno, cijeli novi operativni koncept temeljen: visoko ergonomski i intuitivno, što će kod korisnika  sigurno i pouzdano zadovoljiti različite situacije i zadatke. Povećana učinkovitost: Utjecaj novih tehnologija BlueEFFICIENCY snage da novi Unimog  radi vrlo učinkovito, te time više i ispunjava Euro VI normu ispušnih plinova. Novi dizelski motori mobiliziraju  do 170 kW (230 KS) i okretni moment od prije. Za visoku produktivnost Unimog opremljen sa snažnim hidrauličkim i mehaničkim pogonom oruđa.  Tu je novi motorni odgon, što otvara posve nove mogućnosti.Novo dizajnirana kabina  podržava vozača, pogotovo ako taj posao nema mjesta za duga razmatranja na teškom terenu. Dakle, novi koncept rada, čini za još veću udobnost i manje umora.

special_segment_all_branches_newunimog_multimedia_movie_uhe_r2_715x230_04-2013


Robusnost i pouzdanost: Ukoliko je kamenje također na putu - Unimog je izgrađen da se sukobi gotovo sa bilo kojom preprekom. Dokazano je tisuću puta svaki dan, koncept Unimoga na najtežem testu: vaša sljedeća vožnja . Stabilne i tipično Unimog portalne osovine za visoku udaljenost  od tla, ekstremne torzijske fleksibilnost, zavareni okvir, koncept zatvorenih cijevi, , disk-kočnicama i kotačima s bočnim reduktorima, zaštitu od prašine i prljavštine - ove i mnoge druge prednosti koje proživljavamo, metar po metar.