UNIMOG

UNIMOG je kratica sa njemačkog jezika: UNIversal-MOtorGerät (univerzalno motorno vozilo  ili universal-power-unit ili universal motorized vehicle).
Od 1950./1951. godine pod imenom i vlasništvom Daimler-Benza

Kontakt

Agro-grom d.o.o.
Samobor, Perkovčeva 88
Tel. 00385 1 3366 179
Fax. 00385 1 3364 606
Zastupanje, prodaje, servisiranje, rezervni dijelovi, savjetovanje
special_segment_all_branches_newunimog_multimedia_wallpaper_uge_agro_r1_715x230_04-2013

Novi Unimog

Postavljanje standarda. Pomicanje granica.

Novi Unimog  nosač oruđa iz Mercedes-Benza. Napredak i sigurnosti, savršenstvo i odgovornost, učinkovitost i inovacije-to su samo neke od vrijednosti u kojima su kupci Unimoga povezani  s firmom Mercedes-Benz. U novi Unimog smo unijeli ove nove vrijednosti. Rezultat je nosač uređaja, jednako je dosegnuta nova razina produktivnosti, učinkovitosti i prijateljstvo zaštite okoliša. Ona kombinira najnoviju tehnologiju komercijalnih vozila i opreme sustava izvanrednu podršku i znanje za uspješan koncept. Stoga, više nego ikad: Novi Unimog je investicija za budućnost....

To dovoljno govori o novom Unimogu:

Jedinstveni koncept vozila: Mercedes-Benz Unimog je posebno razvijen za uporabu dodatnih oruđa.  To rezultira mnogim prednostima i danas u praksi. Njegova uporaba sigurnosti i pouzdanosti, i svojom izvrsnom dizajnu sustava i stručnost čini  Unimog više od 60 godina profesionalnim vozilom.

Mercedes-Benz usko surađuje s međunarodnim proizvođačima opreme već desetljećima , a objedinjuje iskustvo i stručnost specijalista, kao i stručnost nadležnog Unimog partnera - i stvara najbolje uvjete za naša prilagođena rješenja.

special_segment_all_branches_newunimog_multimedia_movie_uge_r1_715x230_04-2013

Povećana učinkovitost: Utjecaj novih tehnologija BlueEFFICIENCY snage da novi Unimog  radi vrlo učinkovito, te time više i ispunjava Euro VI normu ispušnih plinova. Novi dizelski motori snage do 220 kW (300 KS) i okretni moment veči nego prije. Osim toga, Unimog ima veću moć i kontrolu uređaja u aplikacijama kroz potpuno proporcionalnu i pojačanu  konjskih snaga hidraulike VarioPower ®.

Istinita inovacija: Novi sinergijski pogonski sustav upravo je sinkroniziran na zahtjev.

Prednosti  se dokažu i u praksi: Radna brzina 0-50 km / h može se prilagoditi neovisno o broju okretaja motora i tempomatom kontinuirano zadržati funkciju.  A kad se kreće između mjesta ili kod manevriranja jednostavno mogu prebacivati ​​između bezstepenog i mehaničkog pogona. Sustav na taj način olakšava rad operatera i povećava produktivnost.